Veld Impressies 20: Duizendblad [acrylverf]

Het laatste schilderij van mijn serie “Veld Impressies” toont het duizendblad.

Origineel schilderij voor 139,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 12,- EUR

Voor het laatste schilderij heb ik het duizendblad gekozen, juist omdat het een zo veel voorkomende plant is, of beter gezegd: een geslacht, want er zijn meer dan honderd verschillende soorten. Ik ken vooral de soort, die graag aan de kanten van velden groeit of in bermen langs wegen, want daar kom ik hem sinds mijn kinderdagen tegen, tijdens wandelingen. Het is de soort met witte bloempjes, die als een dakje boven de stengel staan en mooie lichte plekjes zijn tussen het groen en bruin van de planten eromheen.

 

Pin Me!

Field Impressions 20: Yarrow Field Impressions 20: Yarrow

 

Echter heb ik in dit werk ervoor gekozen, om niet het wit te benadrukken, maar vooral de typische vorm van de plant. En omdat het al oktober is, heb ik het duizendblad in de avondzon gezet, met herfstachtige, warme kleuren.

Geschilderd met acrylverf op doek (spieramen) en zonder lijst op te hangen, omdat ook de zijkanten geschilderd zijn.

Veld Impressies 20: Duizendblad
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 139,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Field Impressions 20: Yarrow
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Field Impressions 20: Yarrow Field Impressions 20: Yarrow
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 12,- EUR.
Field Impressions 20: Yarrow
Foto: Werk aan de Muur
Related posts