Wilde Leeuwentand

Schilderij van Wilde Leeuwentand.

Impressionistisch schilderij van Wilde Leeuwentand in mooie kleuren. #impressionisme #acrylschilderij #kunst #tmucw

Ook het derde schilderij is weer iets donkerder en minder fel van kleur, dan het eerste. Zoals het tweede plaatje is het wederom gras in de ochtend, als het zonlicht nog bleek is en de nachtelijke schaduwen nog niet helemaal verdwenen zijn. De kleuren glimmen wel hier en daar al op, maar het duurt nog even voordat het echt licht is.

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd, zodat er geen lijst nodig is. Het schilderij kann rechtstreeks aan de muur gehangen worden. Afmetingen: 24 x 30 cm (9.5 x 11.8 in).

Related posts

Leave a Comment