Veld Impressies 3: Wilde Leeuwentand [acrylverf]

Het derde schilderij uit de serie „Veld Impressies“.

Origineel schilderij voor 139,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 12,- EUR

Ook het derde schilderij is weer iets donkerder en minder fel van kleur, dan het eerste. Zoals het tweede plaatje is het wederom gras in de ochtend, als het zonlicht nog bleek is en de nachtelijke schaduwen nog niet helemaal verdwenen zijn. De kleuren glimmen wel hier en daar al op, maar het duurt nog even voordat het echt licht is.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Veld Impressies 3 - Sfeervol impressionistisch schilderij van Tanja Udelhofen Field Impressions 3: Rough Hawkbit Field Impressions 3 original painting

 

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd, zodat er geen lijst nodig is. Het schilderij kann rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

Veld Impressies 3: Wilde Leeuwentand
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 139,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 3 van de serie)
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 3 van de serie)Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 3 van de serie)
Foto’s: RedBubble

 

Fine art prints in my Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 12,- EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 3 van de serie)
Foto: Werk aan de Muur
Related posts