Muizengerst

Schilderij van Muizengerst.

Impressionistisch schilderij van Muizengerst in schitterende kleuren. #impressionisme #acrylschilderij #kunst #tmucw

Bij dit schilderij zijn de kleuren heel anders dan bij de eerste “Veld Impressie”. Veel donkerder met groen tinten, die een hoge aandeel aan blauw hebben. De geel en bruin tinten zijn gedempt, zodat het schilderij een koelere uitstraling heeft.

Het zijn gras en granen in de vroege ochtend, als de zon nog niet fel is en de lucht nog koel en vochtig. Hier en daar laat een zonnestraal het groen en bruin een beetje geel glimmen, maar de gedempte en blauwe tinten van de nacht overheersen nog even.

Het tweede schilderij uit de serie is wederom gemaakt met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en afgewerkt met vernis. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is. Het schilderij kan rechtstreeks aan de muur gehangen worden. Afmetingen: 24 x 30 cm (9.5 x 11.8 in).

Hieronder nog een video met foto’s van de tussenstappen:

Related posts

Leave a Comment