Veld Impressies 1: Kardoen & Vaste Dravik [acrylverf]

Impressionistisch schilderij van gras, aren en veldbloemen.

Origineel schilderij voor 139,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 12,- EUR

Sinds mijn kinderdagen hou ik ervan, om op warme zomerdagen langs graanakkers te wandelen. Er is iets heel bijzonders met zomerse granen en de typische grassen en bloemen, die langs de veldranden groeien.

Een heel speciale geur, als de zon er vel en heet op schijnt, het zachte knisperen als er een beetje wind gaat, de typische lichte stof, die van het koren af komt en de lucht laat glimmen, en natuurlijk de geluiden van sprinkhanen en krekels.

Maar ook de kleuren blijven me fascineren, omdat ze zo gevarieerd zijn, en tegelijkertijd harmonisch en contrastrijk. Ik hou sowieso van natuurkleuren en vind de kleurencombinaties, die je in de natuur tegenkomt heel mooi.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Veld Impressies 1 - Sfeervol impressionistisch schilderij van Tanja Udelhofen Field Impressions 1: Thistles Field Impressions 1 original painting

 

Met mijn serie “Veld Impressies” probeer ik, die positieve herinneringen, de geur, het licht en de kleuren op doek te brengen. Het gaat dus niet om een realistische weergave van een stukje natuur, maar om de weergave van gevoelens en (soms vage) herinneringen door middel van acrylverf op doek.

Dit is dus deel 1 van een serie, die ik naar minstens 20 schilderijen wil uitbreiden.
Het is geschilderd met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen). De zijkanten zijn ook geschilderd, er is dus geen lijst nodig. Het schilderij kan rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

Veld Impressies 1: Kardoen & Vaste Dravik
2017, acrylverf op doek
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 139,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 1 van de serie)
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 1 van de serie) Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 1 van de serie)
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 12,- EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 1 van de serie)
Foto: Werk aan de Muur
Related posts