2 Klaprozen en andere bloemen [acrylverf]

Twee schilderijen van klaprozen en een driedelig schilderij van veldbloemen (klaprozen, korenbloemen en margrieten).

Origineel schilderij voor 129,- EUR | Stickers & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 12,- EUR

De twee schilderijen van klaprozen heb ik gemaakt nadat ik tutorials op Youtube had gezien over het gebruik van paletmessen om bloemen (onder meer klaprozen) te schilderen. De techniek beviel me wel – en ik hou van klaprozen en bloemen algemeen.

Klaprozen schilderij van TMU creative works

De klaprozen schilderijen zouden wel leuk uitzien naast elkaar, als een soort diptychon. Vooral als je een ruimte of interieur hebt met veel wit en misschien grijs en/of zwart, dan kunnen de twee schilderijen door de kleur een echte blikvanger zijn. Allebei zijn ingelijst in houten lijsten met glas en kunnen rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Poppies (with brown background) by Tanja Udelhofen Poppies (with green background) by Tanja Udelhofen Poppies card (green background)

 

Klaprozen
2017, acrylverf op doek
24 x 30 cm

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij (Klaprozen met groene achtergrond) is te koop in mijn DaWanda shop voor 129,- EUR, inclusief houten lijst met glas. Het schilderij met de bruine achtergrond is al verkocht.
Klaprozen schilderij van TMU creative works
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Stickers, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Klaprozen schilderij van TMU creative works Klaprozen schilderij van TMU creative works
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 12,- EUR.
Klaprozen schilderij van TMU creative works Klaprozen schilderij van TMU creative works
Foto’s: Werk aan de Muur

3 Veldbloemen

De drie schilderijen van veldbloemen zijn gemaakt in gedachte aan mijn grootouders (vooral mijn oma), die allebei als overleden zijn. Zij hadden een boerderij waar ik als kind de meeste zomervakanties doorbracht, en mijn oma leerde me veel over de natuur – als ze tijd had om met mij door de velden te wandelen, want een boerderij is echt veel en hard werk.

Hoe dan ook, ik vond de klaprozen, korenbloemen en margrieten altijd het leukst. Omdat ook mijn moeder van de natuur en van bloemen houd, waren de drie schilderijen het verjaardagscadeau voor haar dit jaar. Alle drie schilderijen zijn maar 30 x 10 cm.

Madeliefjes schilderij van TMU creative works Kornbloem schilderij van TMU creative works Klaprozen schilderij van TMU creative works

Veldbloemen driedelig schilderij van TMU creative works
Related posts