Ruw Landschap [pastelkrijt]

Schilderij van een landschap met bergen in de avondzon.

Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 11,- EUR

Deze tekening heb ik in een iets losser stijl gemaakt, wat mij heel goed leek te passen bij het ruwe landschap. Doordat ik gebruik gemaakt heb van zwart pastelpapier, komen de kleuren des te feller naar voren, wat men vooral goed kan zien aan de rechterkant bij het blauw van de bergen.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Rough Landscape by Tanja Udelhofen Rough Landscape (card)

 

Ruw landschap
2011, pastelkrijt op pastelpapier
24 x 32 cm

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Pastelkrijt tekening van een ruwe landschap van TMU creative works Pastelkrijt tekening van een ruwe landschap van TMU creative works
Foto: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 11,- EUR.
Pastelkrijt tekening van een ruwe landschap van TMU creative works
Foto: Werk aan de Muur
Related posts