Vallei [pastelkrijt]

Tekening van een vallei in de ochtend zon.

Origineel schilderij voor 159,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 11,- EUR

Het mooie aan pastelkrijt is dat het niet zo veel tekenen is (wat ik eigenlijk niet zo leuk vind) maar meer schilderen. Of beter gezegd, het verbind het beste van allebei de werelden. Tenminste voor mij dan.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Valley by Tanja Udelhofen Valley

 

Het schilderij is gemaakt met zachte pastelkrijt en pastelpotloden, op crème-kleurig pastelpapier met een licht grof oppervlak. Het is ingelijst (houten lijst) met passeportout en kan rechstreeks aan de muur gehangen worden.

Vallei
2011, pastelkrijt op pastelpapier
ca. 24 x 32 cm

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 179,- EUR, inclusief houten lijst met passepartout.
Vallei pastel tekening van TMU creative works
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Vallei pastel tekening van TMU creative works
Foto: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 11,- EUR.
Vallei pastel tekening van TMU creative works
Foto: Werk aan de Muur
Related posts