Eyefish [naadloos patroon]

Een naadloos patroon van vissen met oog vormen.

Van deze beestjes heb ik daadwerkelijk gedroomd. Een van hen plakte aan de zijkant van onze jacht – ja hoor, we hadden een jacht in mijn droom! – en heeft hem gestolen. Maar hij viel ervan af en de jacht kwam terug – bleek dat het een heel kleine jacht was, ongeveer het maat van een schoenendoos .

Hoe dan ook, ik dacht dat het wel leuk is om ervan een plaatje te maken, en ik had er zin in om een naadloos patroon te maken. Ik heb eest de vis getekend en dan in Illustrator een vector van gemaakt. Dan een heleboel kopiëren en plakken en de kleuren aanpassen.

Het resultaat heb ik in Photoshop geopend en zo bijgesneden dat de vissen naadloos aan elkaar komen, als het plaatje herhaalt wordt.

Eyefish
2017, digitaal

Related posts